• Acrylnagels

 • Acrylnagels zijn er voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt. Het dragen van dit soort nagels heeft voor u eigenlijk geen nadelen. U kunt de nagels na het aanbrengen voor een hele lange periode dragen en u hoeft er zelf vrij weinig aandacht aan te besteden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, juist omdat er zoveel mogelijke varianten zijn. Of het nu is voor dagelijks gebruik of voor een bijzondere gelegenheid, er is altijd wel iets naar uw keuze. Mooi gelakt, in ronde, vierkante vorm of spitzen of French Manicure. De meeste mensen die gebruik maken van acrylnagels kiezen ervoor om regelmatig nieuwe nagels te zetten. Op deze manier gaat het ook niet vervelen.

  Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje dat na enkele minuten hard wordt. Zo wordt de kunstnagel gemodelleerd. De natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel gewoon door. Door deze groei verwijdert de acrylnagel zich steeds verder van de nagelriem. Na ongeveer 3 weken is de afstand tussen de nagelriem en de nagel zo groot dat deze ruimte opgevuld dient te worden. De nagels zien er dan mooier uit en zullen minder snel breken.

  Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zowel voor wat betreft de tips als de poeders, vloeistoffen, kwasten, crémes en vijlen. Tips zijn er in verschillende kleuren: naturel, French (met een witte rand), parelmoer of met twee kleuren.

  Voordelen van acrylnagels:

  • Acrylnagels zijn erg sterk;
  • Goedkoper dan gelnagels;
  • Acrylnagels gaan lang mee;
  • Verwijderen van deze nagels is eenvoudig;
  • Gemakkelijk te repareren.
 • Behandeling Prijs
  Acrylnagels (nieuwe set) inclusief gellak € 40.00
  Acrylnagels opvullen (na 3-4 weken) inclusief gellak € 35.00
  Acrylnagels opvullen (langer dan 4 weken) inclusief gellak € 40.00
  Acrylnagels (nieuwe set) exclusief gellak € 35.00
  Acrylnagels opvullen (na 3-4 weken) exclusief gellak € 30.00
  Acrylnagels opvullen (langer dan 4 weken) exclusief gellak € 35.00
  Acrylnagels opvullen (gezet door andere salon) + € 5.00
  Nieuwe nagel bij opvullen (tip) + € 2.00
  Reparatie (na tenminste één week) € 3.50/nagel
  Verwijderen acrylnagels € 15.00