• Manicure

 • Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen en het vijlen en lakken van de nagels. Daarnaast gebruiken we een lekkere handcreme om uw huid zacht en soepel te maken. De standaard manicurebehandeling kan worden uitgebreid met een andere nagelbehandeling, zoals het zetten van kunstnagels.

  Daarnaast hebben wij een luxe manicurebehandeling, waarbij wij uw handen naast de standaardbehandeling als extra een paraffine handpakking geven. Daarna verzorgen wij uw handen met een heerlijke handcreme, waardoor u uiteindelijk superzachte en mooie handen krijgt.

  Wat doet paraffine?


  Paraffine heeft een isolerende werking en laat de doorbloeding toenemen. Door de warmte gaan de poriën openstaan. Hierdoor verbetert de opname van de werkzame stoffen in de paraffine of het handverzorgende product. Daarnaast wordt het vochtgehalte van de huid weer op peil gebracht.

  Een paraffine handpakking verzorgt en ontspant en laat direct zichtbaar en voelbaar resultaat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

  Hoe werkt een paraffine handpakking?


  Eerst worden uw handen gereinigd en gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden.

  Daarna wordt de handcreme ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daar overheen gaat een badstofhandschoen of handdoek om de warmte zo lang mogelijk vast te houden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.

   

 • Behandeling Prijs
  Standaard manicure € 20.00
  Luxe manicure (inclusief paraffine handpakking) € 30.00