• Nagelstyliste

  • Nagelstyliste Lisanne Nieuwland is er voor alle mensen die hun nagels mooi en gezond willen houden? Of u nu jong bent of oud, goed verzorgde nagels bepalen de eerste indruk die iemand van u heeft. Bovendien maken mooie nagels dat u zich prettig voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Nagelstudio Nailz by Lisanne zorgt ervoor dat uw nagels gezien mogen worden. Of het nu gaat om het verfraaien van uw handen, om herstel van beschadigde nagels, om het aanbrengen van kunstnagels of gellak of enkel een verzorgende manicure.

    Wij hechten veel belang aan hygiëne en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. U krijgt dan ook garantie op de kwaliteit van onze behandelingen. 

    Op deze pagina stellen wij u voor aan de nagelstyliste van de studio. Zij zal u helpen met uw wensen. Welke behandeling u ook wilt, zij staat voor u klaar om het beste resultaat te bereiken. In onze studio werken wij uitsluitend op afspraak.

  • Lisanne Nieuwland

    Mijn naam is Lisanne Nieuwland en ik heb een opleiding gevolgd tot professioneel nagelstyliste. Ik doe dit werk met veel plezier. Graag help ik u met de verzorging van uw handen en nagels. Ik heb nog plaats voor klanten, dus maak een afspraak en profiteer van de gunstige aanbiedingen die wij voor nieuwe klanten hebben.